Artvigil (Armodafinil)
4.87 / 31

Artvigil (Armodafinil)

4.87 / 31

Artvigil is een nieuwe cognitieve verbeteraar van het farmaceutische bedrijf HAB Pharma. Het bevat de stof Armodafinil, de opvolger van Modafinil, en zorgt voor een langduriger stimulerend effect.

Dit geneesmiddel is een analepticum en nootropicum. Het behoren tot deze groepen bepaalt de belangrijkste werking van Artvigil, namelijk een verhoogde productie van stimulerende neurotransmitters in de hersenen en cognitieve functies.

Artvigil

Geneesmiddel Info

 • Merknaam: Artvigil;
 • Actief bestanddeel: Armodafinil;
 • Fabrikant: HAB Pharma.

Werkzame stof Armodafinil

Armodafinil is een indirecte stimulant van neurotransmitters in de hersenen, zoals dopamine en noradrenaline. Het reageert ook op de aanmaak van histamine en enkele andere stoffen in het lichaam.

Veel mensen vergelijken Armodafinil met Modafinil, maar ze verschillen in hun farmacologische eigenschappen. Het is een stof die alleen R-Modafinil bevat. Hierdoor zijn de therapeutische eigenschappen iets anders dan die van Modafinil.

Als je dit begrijpt, kun je gemakkelijk het verschil zien tussen deze stoffen.

R-Modafinil heeft een langere werking en begint later te werken. S-Modafinil is hiervoor verantwoordelijk. Daarom gebruikt men Armodafinil ook voor andere doeleinden.

Het helpt bijvoorbeeld om langer wakker te blijven en routinewerk langer te doen. Het heeft een langzame en langdurige werking. De energie van het gebruik van dit middel verschijnt geleidelijk en is altijd op hetzelfde niveau. In tegenstelling tot andere stimulerende middelen voor de hersenen, zult u geen energiepieken hebben.

Maar veel patiënten gaan van een eenmalig effect naar een regelmatige inname van Artvigil. Het is op lange afstand dat het zich het beste laat zien.

Artvigil heeft de volgende belangrijke voordelen, namelijk:

 • Het verbetert de alertheid,
 • Het verhoogt de concentratie,
 • Het versnelt de hersenen,
 • Het betrekt de cognitieve delen van de hersenen bij complexe processen,
 • Het verhoogt de hoeveelheid gememoriseerde informatie.

Door de stimulatie van het CZS bent u alerter en actiever gedurende de hele werkingsduur van het middel.

Indicaties voor gebruik

Artvigil is goedgekeurd als een geneesmiddel om slaperigheid te verminderen in gevallen van obstructieve slaapapneu en narcolepsie.

Het helpt om zich sneller aan te passen tijdens het werken 's nachts en overmatige slaperigheid te voorkomen. Ook mensen met een verhoogde hersenactiviteit kunnen het gebruiken om stress te verminderen en het denkproces te vergemakkelijken.

Behandelingsschema's en doseringen

 • Artvigil is verkrijgbaar in de vorm van kleine tabletten die met water via de mond moeten worden ingenomen.
 • Elke pil bevat 150 mg Armodafinil.
 • U dient slechts één tablet Artvigil per dag in te nemen.
 • Het is beter om het geneesmiddel 's ochtends in te nemen, ongeveer een uur na het wakker worden.
 • Gebruik niet meer dan één tablet gedurende de dag, omdat dit het risico op bijwerkingen kan verhogen.

Belangrijke informatie! Neem Artvigil niet onmiddellijk na het ontwaken in. Laat het lichaam wakker worden. Binnen een uur gaan alle processen aan en normaliseert de productie van hormonen na de slaap. Als u de pil meteen inneemt, zal de werking veel later op gang komen en zwakker zijn.

Aanbevelingen voor gebruik

 • Neem Artvigil tijdens het ontbijt in met een glas water. Zo kunt u het aantal gastro-intestinale bijwerkingen verminderen.
 • De halfwaardetijd van Armodafinil is veel langer dan die van Modafinil. De werking duurt dus tot 15 uur. Als u meer dan één dosis binnen 24 uur inneemt, kunt u slapeloosheid krijgen.
 • Sommige mensen hebben maar een ½ tablet nodig om zich alert en geconcentreerd te voelen.

U kunt de pil in twee delen verdelen. Dit moet u doen als u hoofdpijn of andere bijwerkingen heeft.

Gemiste dosis

Als u Artvigil dagelijks inneemt, houdt u zich aan het interval van 24 uur tussen de doses. Als u een dosis mist, neem dan de volgende keer niet twee pillen. Wacht op het tijdstip van de volgende inname en zet de behandeling voort volgens het eerder afgesproken schema.

Voorzorgsmaatregelen

 • Artvigil is niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar;
 • U mag Armodafinil niet innemen als u een alcohol- of drugsverslaving heeft;
 • Speciale voorzichtigheid is geboden voor mensen met chronische of seizoensgebonden allergieën, omdat het nemen van de pillen de productie van histamine verhoogt;
 • U moet Artvigil niet innemen als u ernstige hartaandoeningen heeft, zoals hartfalen, aritmie en CAD.

Gebruik van Artvigil tijdens zwangerschap

Neem Artvigil niet in tijdens de zwangerschap. Omdat het een krachtig middel is dat het CZS stimuleert, kan het onverwachte veranderingen in de ontwikkeling van de foetus veroorzaken. Zorg er dus voor dat u niet zwanger bent wanneer u begint met het innemen van de pillen.

Mogelijke bijwerkingen

In tegenstelling tot sterke amfetamine stimulerende middelen, veroorzaakt Armodafinil vrijwel geen bijwerkingen. De veiligheid van dit geneesmiddel is klinisch bewezen, en de FDA heeft het gebruik ervan goedgekeurd.

Maar, ondanks de hoge veiligheidsindex, kunnen sommige mensen toch afwijkende symptomen hebben, vooral in de eerste dagen van het gebruik van Artvigil:

 • Hoofdpijn;
 • Droge mond (dorstig gevoel);
 • Misselijkheid;
 • Lichte desoriëntatie;
 • Angst;
 • Allergische reactie.

Armodafinil: interactie met andere geneesmiddelen

Het wordt afgeraden om sommige medicijnen met Artvigil te gebruiken:

 • Opioïde pijnstillers;
 • Hydrocortison;
 • Amfetamine stimulerende middelen;
 • Ethanol-bevattende geneesmiddelen.

Armodafinil kan de effectiviteit van hormonale anticonceptiemiddelen verminderen. Dus, wanneer u deze geneesmiddelen gebruikt, moet u extra voorzorgsmaatregelen nemen.

Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur niet hoger dan 25ºC. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht.

U kunt Artvigil online kopen zonder voorschrift

Bij onze apotheek kunt u originele Artvigil tabletten kopen om de hersenactiviteit te verbeteren. Wij zijn officiële leveranciers in Europa en werken rechtstreeks samen met de fabrikant HAB Pharma.

Wij maken geen gebruik van de diensten van tussenpersonen, dus onze prijzen voor Artvigil liggen dicht bij de groothandelsprijzen van de fabrikant.

U kunt Artvigil online bestellen op elk moment dat het u uitkomt. Onze website geeft volledige informatie over elk geneesmiddel. En als het nodig is, kunt u contact opnemen met onze consulent. De consulent zal alle vragen beantwoorden en aanbevelingen geven over hoe u geld kunt besparen bij het online kopen van Artvigil.

Wij geven om al onze klanten, dus garanderen wij een snelle levering door heel Europa. Wij leveren uw bestelling aan de deur van uw huis.

We zijn er zeker van dat u onze service en de kwaliteit van Artvigil tabletten zult waarderen.

 • Sammy Steels

  Ik ben gewoon dol op dit medicijn. Het helpt me meer gefocust te zijn op het werk. Ik wil overdag niet slapen en kan een gezonde diepe slaap hebben als de nacht komt.

 • Lucas Chamberlain

  Ik negeerde ADHD tot mijn 35. Inderdaad, dit probleem zal je carrière ruïneren als het niet behandeld wordt. Ik ben nu 1 jaar op Artvigil. Zal nooit veranderen van medicijn omdat het me frisheid geeft zonder bijwerkingen.

 • George Lawrence

  Artvigil is het beste als je een ongecontroleerd verlangen om te slapen midden op de dag wilt stoppen. Ik neem het in de ochtend en kan 8-10 uur hard werken zonder behoefte aan energiedrankjes of koffie. Geen pijn meer op de borst, hoofdpijn en verlies van eetlust zoals toen ik andere generieke middelen gebruikte.

 • Mitchell Fitzpatrick

  Dit medicijn is een soort brandstof voor mijn hersenen. Ik gebruik het 2-3 keer per week, wanneer het te moeilijk wordt om mijn slaapstoornis alleen door te komen. Artvigil helpt me om super productief te blijven zonder enige bijwerkingen.

 • Jaime Hernandez

  Ik heb een heleboel vervelende aandoeningen, dus het vinden van een goede med is een ingewikkelde taak voor mij. Artvigil is de beste die ik tot nu toe heb gevonden. Zal nooit meer andere generieke medicijnen nemen die ik ooit heb gebruikt. Alles gaat goed nu.

 • Dan Barrow

  Ik hou gewoon van de manier waarop mijn hersenen werken nadat ik deze pillen heb genomen. Alles wordt zo helder en ik kan me concentreren op mijn saaie grafieken en formules (ik ben een financieel analist). Ik moet tonnen informatie analyseren tijdens mijn werkdag. Mijn werk stopt niet als ik thuis ben. Ik kan belangrijke gegevens over fondsen en beurzen krijgen. Artvigil heeft me mijn slimme brein teruggegeven. Dat is waarom ik het zal blijven gebruiken!!!

 • Natalie Bennet

  Artvigil is het beste medicijn dat ik tot nu toe heb gebruikt in mijn narcolepsie therapie. Het werkt zonder noemenswaardige bijwerkingen en lokt geen verslaving uit. Ik ben helemaal tevreden met mijn ervaring.

 • Angela Campbell

  Mijn dokter schreef me een jaar geleden Artvigil voor om narcolepsie te verminderen. Na College verdubbelde of bijna verdrievoudigde mijn ziekte. Het was moeilijk voor mij om 3-4 dagen achter elkaar te werken. Een week van vijf werkdagen was een mission impossible voor mij. Na een jaar op Artvigil ben ik niet meer die zieke ongeordende persoon. Ik ben de beste in mijn team en heb genoeg energie om mijn collega's te motiveren.

 • Richard Morris

  Als vrachtwagenchauffeur moet je 100% geconcentreerd zijn op het moment. Toen mijn slaapstoornis begon ben ik een half jaar kwijt geweest om mezelf te herstellen. Anders kon er van alles gebeuren. Artvigil is dat medicijn dat me geholpen heeft om mijn favoriete baan niet te verliezen. Nu kan ik werken, slapen en voel me niet ziek na het innemen van een pil. Het meest geschikte medicijn ooit!

 • Adam Lawrence

  Artvigil doet echt wat het beloofd. Ik verlies geen energie na 5-6 uur hard mentaal werk en ik voel geen angst. Ik kan mezelf beheersen en mijn bipolaire stoornis onder controle houden. Na 6 jaar gekweld te zijn door slaapstoornissen kan ik ontspannen en zo diep slapen als het maar kan.

 • Gavin Hughes

  Ik ben nu een jaar op Artvigil. Alles lijkt nu normaal. Ik wil niet slapen na de allereerste ingewikkelde taak tijdens het werk. Later triggert elk moeilijk probleem in mij het verlangen om te slapen.

 • Donovan McNeil

  Het is nu mijn basismedicijn. Ik kan me geen week voorstellen zonder Artvigil. Het helpt me om meer georganiseerd te zijn, gefocust op alle meer en minder belangrijke details van mijn bedrijf. Dit medicijn is zeker in staat om weer energie in je op te bouwen. Ik kan 's nachts slapen zonder die vreselijke onderbrekingen zoals het was in de slechte tijden van mijn chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik ben 43, maar ik voel een enorme energie in mij.

 • Leslie Burn

  Deze med lijkt veel beter te zijn dan alle andere modafinil generieken. De dosering past goed bij mij. Mijn slaapstoornissen zijn nu FIXED. Bijna geen bijwerkingen zoals bij het gebruik van andere medicijnen. Geen hoofdpijn, pijn op de borst en bloedstolling. Ik hou van Artvigil omdat het echt levens redt!

 • Stanley Howard

  Artvigil voldoet aan al mijn behoeften. Ik kan precies in slaap vallen wanneer ik dat nodig heb - 's avonds laat, maar niet midden op de dag, zoals later het geval was. Ik ben nu goed met mijn ADHD. Geen oncontroleerbare angsten zoals het vaak was. Ik ben goed op het werk en voel me geweldig.

 • Jeremy Holloway

  Deze med verhoogde mijn concentratie en gaf me terug naar de normale 7-8 uur slaap 's nachts. Artvigil is beter dan alle andere medicijnen voor narcolepsie therapie.

 • Logan Johnson

  Omdat ik in de nachtdienst werk, moet ik 100% geconcentreerd zijn op mijn werk. Het was erg moeilijk voor mij om van de vroege shift naar de nachtploeg over te stappen. De eerste maanden verloor ik bijna mijn vermogen om goed te slapen. Artvigil heeft me erg geholpen, dus nu ben ik goed in mijn werk en voel ik me niet ziek als het einde van de dienst nadert.

 • Benny Dunston

  Artvigil helpt me om stress en afleidbaarheid veroorzaakt door aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit te verminderen.

 • Betty Sharp

  Ik gebruik Artvigil nu twee jaar. Na mijn 30e werd mijn fibromyalgie een echte bedreiging voor het leven. Dit medicijn heeft de zaken aanzienlijk veranderd. Artvigil geeft me eerlijk gezegd een normaal gevoel voor het grootste deel van de dag. Ik ben in staat om dutjes te doen of te slapen wanneer ik dat nodig heb en ik ben dag na dag 100% effectief op het werk. Mijn fibromyalgie is minder pijnlijk geworden en ik kan van het leven genieten.

 • Kristen Dawson

  Nu kan ik gemakkelijk uit bed komen en fris zijn en super effectief op het werk. Artvigil heeft me veel geholpen toen ik student was en is nog steeds een magische pil voor me. Ik ben niet meer die ongeordende persoon zoals ik 3-4 jaar geleden was.

 • Peter Brooks

  Artvigil is een belangrijk onderdeel geworden van mijn hypersomnia behandeling. De soepelste medicatie die ik ooit heb genomen. Het werkt veel beter dan andere generieke medicijnen en de effecten van wakkerheid en energie duren langer.

 • Ann-Mary Briasco

  Super effectieve medicatie. Het elimineert de angst die gepaard gaat met depressie en ADHD. Al na de eerste proef verliefd geworden op Artvigil. Nu kan ik geconcentreerd en productief zijn zonder me overspannen te voelen. Mijn vrienden en familieleden zeggen dat ik nu totaal een ander persoon ben. Niet meer die overspannen vrouw die ik de laatste 20 jaar was.

 • Nathan Reynolds

  Ik hou niet van andere narcolepsiemedicijnen omdat mijn lichaam supergevoelig is. Na mijn 35ste werd het te moeilijk om mijn probleem aan te pakken zonder pillen. Artvigil - is de beste die ik heb geprobeerd. Ik ben nu een perfecte IT manager en kan zo veel werken als ik/mijn bedrijf nodig heeft. 10 punten van 10 voor Artvigil!!!

 • Kelly Andrews

  Heb verschillende medicijnen geprobeerd om mijn ADHD te verminderen. Onlangs zijn mijn problemen vooruit gegaan zoals ze nog nooit geweest zijn. Ik veranderde in een kom van stress. Elk probleem op het werk en in mijn persoonlijk leven werd behandeld als een HUGE probleem. Artvigil heeft me geholpen om te kalmeren< angst te verminderen en me beter te concentreren op de bedrijfsvoering. Ik voel me nu geweldig!

 • Jerome Coclaine

  Wonder med! Ik ben fris en goed voor alle geesteswerk gedurende de dag en denk niet aan een dutje. Artvigil heeft mijn energie verhoogd en ik voel geen angst in de late namiddag zoals het was met andere generische middelen.

 • Bennett Gilmore

  Mijn CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) was een hel. Twee jaar geleden moest ik 1-2 werkdagen verzuimen (onbetaald ziekteverlof) omdat ik NUL energie had en er tot 14 uur per dag nodig was om te slapen. Artvigil bracht me terug naar mijn vroegere normale leven. Nu neem ik 1 pil om de 3 dagen omdat ik de dag nadat ik een pil heb genomen mijn waakzaamheid kan behouden.

 • Alicia Coleman

  Na een week Artvigil heb ik gemerkt dat het super effectief is voor mijn ADHD. Ik ben niet meer angstig en kan rustig ademen. Ook kan ik mijn hardlooptrainingen doen en op kantoor werken in alle comfort. De eerste keer voelde ik me een beetje droog in de mond en had ik geen trek in eten gedurende ongeveer 10 uur. Nu gaan mijn lichaam en Artvigil perfect samen en voel ik me geweldig!

 • Sam Sandoval

  Na 10 jaar in de nachtploeg gewerkt te hebben, was het heel moeilijk voor mij om te beginnen werken zoals alle mensen - van 's morgens vroeg. Het veroorzaakte bij mij een MASSIEVE slaapstoornis in ploegendienst. Mijn probleem heeft zich 2 jaar geleden tot een hoogtepunt ontwikkeld. Ongeveer 3 weken kon ik niet meer slapen dan 2-3 uur per dag. Dankzij Artvigil werd alles weer normaal. Ik ben 100% productief overdag en ik kan gemakkelijk in slaap vallen na het kijken van mijn serie na 22 PM.

 • Sidney McTominay

  Ik betreur het dat er vroeger niet zulke goede medicijnen als Artvigil bestonden en ik me moest opvrolijken met energiedrankjes.

 • Derek Stenen

  Artvigil is het enige narcolepsie - dodende medicijn dat me niet ziek maakt in mijn maag en nieren.

 • Lewis Farrell

  Helaas, ik ben een ervaren patiënt met hypersomnia die ook lijdt aan het chronisch vermoeidheidssyndroom. Na twee decennia ervaring, tonnen gebruikte medicijnen en duizenden dollars uitgegeven te hebben koos ik voor Artvigil. Dit medicijn zorgt ervoor dat ik me de hele dag normaal voel. Ik neem één pil om 7u30 's morgens. Net na twee uur ben ik al overactief op het werk. Een dutje na 13 uur is nu een gepasseerd probleem. Ik ben weer een werkbare baas van mijn afdeling. Bijwerkingen hebben zich de laatste 2 jaar niet voorgedaan.

 • Ben Jenkinson

  Deze medicatie past perfect bij mij. Mijn onoplettende ADHD ging de laatste 5 jaar snel vooruit en werd een echte bedreiging voor mijn carrière. Artvigil helpt me om meer geconcentreerd te zijn op alle dingen die ik overdag doe. Ook mijn slaapcycli zijn weer normaal.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening: