Modafinil
4.93 / 40

Modafinil

4.93 / 40

Modafinil is het populairste nootropicum, dat veel in de medische praktijk wordt gebruikt.

In 1998 kwam het op de markt als geneesmiddel tegen narcolepsie, maar in slechts een paar jaar tijd werd het de beste cognitieve verbeteraar ter wereld. Tijdens de klinische studies van Modafinil is aangetoond dat het medicijn de cognitieve functies van de hersenen kan verhogen, de besluitvaardigheid kan verbeteren, en zelfs de groei van nieuwe zenuwcellen kan stimuleren.

Dus, we hebben geprobeerd te begrijpen waarom Modafinil uw aandacht waard is en waar u het geneesmiddel kunt kopen.

Modafinil

Geneesmiddel Info

 • Merknaam: Modafinil;
 • Actief bestanddeel: Modafinil;
 • Fabrikant: Teva Pharmaceutical Industries Ltd; Sun Pharmaceutical Industries Ltd; Cipla Limited.

Modafinil farmacologische activiteit

Modafinil beïnvloedt de centra van de medulla oblongata en stimuleert de vitale functies van de ademhaling en de bloedsomloop. Volgens artsen is het effect van Modafinil te danken aan de combinatie van zijn moleculen met de neurotransmitter dopamine.

Dopamine is verantwoordelijk voor vele gedrags-, emotionele en cognitieve functies.

Het gebrek aan deze neurotransmitter wordt waargenomen bij patiënten met:

 • ADHD;
 • Sociale fobieën;
 • Depressie;
 • Verminderde geestelijke vermogens..

Door het gebrek aan dopamine is het moeilijker voor een persoon om zich te concentreren en de gestelde taken efficiënter uit te voeren.

Modafinil wordt geclassificeerd als een nootropicum, een geneesmiddel dat specifieke hersenfuncties verbetert. Het heeft tot taak de weerstand van de hersenweefsels tegen verhoogde belasting te verhogen en de cognitieve functies te verbeteren: geheugen, snelheid van denken en coördinatie, leervermogen. In feite is het een psychostimulant met een zeer specifieke werking, die een duidelijk voordeel heeft ten opzichte van soortgelijke geneesmiddelen in een hoge mate van farmacologische veiligheid.

Degenen die Modafinil hebben genomen, melden dat het middel hen een uitbarsting van kracht en energie geeft, zelfs als ze lange tijd niet hebben geslapen.

Modafinil heeft de volgende therapeutische eigenschappen:

 • Het activeert extra dopamine moleculen en verhoogt de weerstand van het zenuwstelsel en de hersenen tegen belastingen;
 • Het verbetert het geheugen, de concentratie en de oplettendheid;
 • Het verhoogt de snelheid van psychomotorische reacties en de spierspanning;
 • Het verhoogt de snelheid van het onthouden van een grote hoeveelheid informatie.

Opgemerkt moet worden dat de nootropics lange tijd niet werden waargenomen door de medische gemeenschap, en iedereen beschouwde de drugs van deze groep als gewone supplementen.

Modafinil kon dit alleen vermijden omdat het oorspronkelijk op de markt werd gebracht als een geneesmiddel tegen slaperigheid. Om deze reden heeft het meer klinische studies doorstaan dan enig ander nootropicum.

Toch zijn er nog geen definitieve conclusies over Modafinil getrokken, en wetenschappers bestuderen het fenomeen van zijn brede therapeutische mogelijkheden.

Indicaties voor gebruik

U kunt Modafinil op twee manieren gebruiken:

 1. Als een stimulans van de cognitieve functies.
 2. Als geneesmiddel voor de behandeling van neuropsychiatrische aandoeningen, namelijk:
 • Aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit;
 • Multiple sclerose;
 • Bipolaire affectieve stoornis;
 • Hypersomnia;
 • Drugsverslaving.

In het eerste geval wordt Modafinil naar behoefte ingenomen, zonder verwijzing naar een specifiek behandelingsschema.

In het tweede geval wordt de behandeling gewoonlijk voorgeschreven door een arts die het exacte schema en de dosering vaststelt die u moet volgen om de symptomen van een ziekte onder controle te houden.

Mogelijke manieren om goedkope Modafinil te kopen

Allereerst moet worden opgemerkt dat het vandaag de dag niet gemakkelijk is om een betrouwbare Modafinil leverancier te vinden. Op het internet zijn er veel lokale verkopers die slechts in één land actief zijn en Modafinil niet wereldwijd leveren.

Over het algemeen zijn hun prijzen hoger dan die van internationale leveranciers, omdat ze wederverkopers zijn.

Grote online winkels bieden levering van Modafinil aan alle landen in de wereld en lagere prijzen. Om deze reden is het veel betrouwbaarder en voordeliger om Modafinil online in deze winkels te bestellen.

Het is bijna onmogelijk om goedkope Modafinil te kopen in een plaatselijke drogisterij. U zult zeker een recept nodig hebben en, hoogstwaarschijnlijk, zult u de dure merknaam Provigil aangeboden krijgen. De prijs van een merknaam medicijn tablet is 5-10 keer hoger dan die van Modafinil Generic. En er is geen verschil in hun therapeutische werking. Dus, online apotheken zijn de enige manier om goedkope Modafinil te kopen vandaag.

Behandelingsschema's en doseringen

De dosering van Modafinil wordt bepaald door de doelen van de behandeling en de diagnose die door uw arts is gesteld. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zonder eerst met uw arts te overleggen. Een verkeerde dosering kan leiden tot een groot aantal bijwerkingen.

 • De standaard dosering van Modafinil is 200 mg per dag.

Deze dosis wordt voorgeschreven aan patiënten met lichte slaperigheid, vermoeidheid, zwakte, of lichte pathologieën die geassocieerd worden met een gebrek aan dopamine.

Dit is precies de dosis die de gevoeligheid van de zenuwreceptoren verhoogt, de bloedcirculatie in de hersenen verbetert en de cognitieve functies verbetert. Voor de meeste patiënten met klinische tekenen van dopaminegebrek en neuropsychiatrische aandoeningen is 200 mg Modafinil per dag voldoende om hun gezondheid te verbeteren.

 • De maximale dagelijkse dosis Modafinil is 400 mg.

U kunt Modafinil 200 mg tabletten innemen met tussenpozen van 10-12 uur en de maximale dosis van 400 mg per dag bereiken. Deze dosering helpt om slaperigheid te bestrijden en zorgt voor de maximale stimulatie van de hersenactiviteit. Maar het wordt niet aanbevolen om deze dosering meer dan 3 dagen achter elkaar te gebruiken.

Aanbevelingen voor gebruik

Neem het geneesmiddel 's ochtends, voor het ontbijt, in met een vol glas water. Voedsel vermindert enigszins de biologische beschikbaarheid van Modafinil, dus het zou beter zijn om het geneesmiddel ten minste 30 minuten voor een maaltijd in te nemen.

Als u in de loop van de dag 2 tabletten inneemt, moet het interval tussen de tabletten ten minste 10 uur zijn.

U dient het geneesmiddel niet minder dan 7-8 uur voor het slapen gaan in te nemen. Binnen 8 uur na inname van de pil zult u niet meer kunnen slapen en zult u een golf van kracht en energie voelen. Als slapeloosheid zich manifesteert tijdens het nemen van Modafinil, kunt u proberen om het interval tussen de doses te vergroten en 1 tablet om de 2 dagen te nemen.

Wanneer je Modafinil inneemt in een dosering van meer dan 200 mg per dag, moet je je eigen gezondheid in de gaten houden (om lichaamstemperatuur, bloeddruk, polsslag en hersenfunctie te controleren). Als u zich ziek voelt, migraine krijgt of overmatige agitatie ervaart, stop dan met het innemen van de pillen.

Gemiste dosis

Als u een geplande inname van Modafinil mist, neem dan de volgende keer niet 2 of meer tabletten tegelijk in. Wacht tot het tijdstip waarop u de volgende inname van Modafinil heeft gepland en neem slechts 1 tablet. Bij inname van 400 mg of meer Modafinil per keer kunnen zich bij patiënten overdoseringsverschijnselen voordoen.

Voorzorgsmaatregelen

Patiënten wordt afgeraden Modafinil in te nemen:

 • Binnen 6 maanden na een myocardinfarct;
 • Met linkerventrikelhypertrofie of mitralisklepprolaps;
 • Met ernstig hartfalen;
 • Met levercirrose;
 • Onder de 18 jaar;
 • Tijdens zwangerschap;
 • Met chronische hypertensie.

Gebruik van Modafinil tijdens de zwangerschap

Het is gecontra-indiceerd om Modafinil te nemen tijdens de zwangerschap. Bovendien wordt aanbevolen om een zwangerschap ten minste 2 maanden na het einde van het gebruik van het geneesmiddel te plannen. Vrouwen moeten dus effectieve anticonceptiemethoden gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen

De meeste wetenschappers zijn geneigd te stellen dat Modafinil veiliger is dan alle bekende psychostimulantia. En overigens hebben ze gelijk. Modafinil is niet verslavend (bij correct gebruik). Wanneer je je aan de behandelings- en doseringsschema's houdt, kun je ernstige bijwerkingen vermijden.

De meest waarschijnlijke bijwerkingen zijn als volgt:

 • Hoofdpijn van wisselende intensiteit (manifesteert zich bij ongeveer 1 op de 4 patiënten);
 • Diarree;
 • Angstgevoelens;
 • Duizeligheid;
 • Verhoogde bloeddruk.

Maar allergie is de gevaarlijkste bijwerking van Modafinil. Het manifesteert zich vooral bij patiënten met chronische vormen van allergie. Dit geneesmiddel beïnvloedt het niveau van histamine, dat de belangrijkste mediatoren van allergieën zijn. Als gevolg hiervan zijn bij inname van het geneesmiddel de volgende reacties mogelijk: jeuk, zwelling van de ledematen, tong, hals, vervellen van de huid, urticaria en huiduitslag.

Bij deze reacties moet u het gebruik van het geneesmiddel gedurende enige tijd staken en een arts raadplegen.

Modafinil: interactie met andere geneesmiddelen

Aangezien Modafinil het dopamineniveau en het CZS als geheel beïnvloedt, zijn er een aantal geneesmiddelen en stoffen die niet worden aanbevolen om samen met het te worden ingenomen, zoals:

 • Opioïden: Methadon, Fentanyl, Hydrocodon, etc.;
 • Hormonale anticonceptiemiddelen (het vermindert de effectiviteit ervan);
 • Psychostimulerende middelen: Adderall, cafeïne, amfetamines, enz;
 • Geneesmiddelen die het dopamineniveau verhogen.

Het is sterk af te raden om producten die ethanol bevatten samen met Modafinil in te nemen. Alcohol verhoogt de belasting van het CZS en in omstandigheden van verhoogde gevoeligheid van het zenuwstelsel kan dit leiden tot bijverschijnselen.

Opslag

Bewaren op een donkere plaats, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van ten hoogste 25°C.

Wilt u Modafinil kopen? Wij zullen je helpen

Iedereen die ooit heeft gehoord over de "magische" eigenschappen van Modafinil wilde het kopen. Het helpt bij het oplossen van veel problemen en is een onmisbaar geneesmiddel voor mensen met mentale activiteit.

In onze online apotheek, kunt u Modafinil kopen tegen een lage prijs en de levering aan huis bestellen. Wij begrijpen hoe belangrijk dit is voor u, dus we doen er alles aan zodat elke klant tevreden is met de aankoop en het verwachte resultaat krijgt.

U kunt Modafinil online kopen op elk moment dat het u uitkomt. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over het gebruik van Modafinil zonder recept. Maar we stellen geen diagnoses online en kunnen niet met zekerheid zeggen welke dosering veilig zal zijn voor jou. Dus, zelfs als je Modafinil online koopt zonder een recept, raden we je sterk aan om je arts te raadplegen.

 • Gerarda Verhey

  Ik had moeite met inslapen en een aantal ADD gerelateerde symptomen. Mijn interacties met mijn familie waren altijd moeilijk. Ik kan niet tegen de manier waarop ze mijn mening proberen op te dringen. Ik heb Ritalin en Adderall geslikt, en geëxperimenteerd met wat amfetamine-derivaten en wat straatdrugs. Maar het leidt alleen maar tot cravings en verslaving. Ik heb online info gevonden over Modafinil en heb het geprobeerd. Het effect was als magie. Ik zou het effect ervan niet omschrijven als high zijn, maar eerder als normaal zijn. Ik ben eindelijk in staat om rustig met mijn ouders te praten zonder geïrriteerd te raken.

 • Tijn

  Ik begon Modafinil te nemen voor narcolepsie, en het werd me ook voorgesteld als een alternatief voor ADHD.Het helpt me om de hele dag actief te blijven. Maar ik merkte dat hogere doses altijd onaangename prikkelbaarheid en spierspanning veroorzaken.

 • Loes Wagman

  Modafinil is een levensredder! Ik ontwikkel snel een tolerantie voor de meeste antidepressiva. Dit medicijn veroorzaakt echter geen verslaving! Ik gebruik het nu 1 maand en heb geen enkele complicatie gehad. Het is niet eens een antidepressivum!

 • Fedde

  Ik heb Modafinil gedurende 6 maanden gebruikt. Ik heb minder vermoeidheid ervaren, omdat het mijn slaap verbeterde. Ook lijkt het de sociale interacties te verbeteren. Ik moet toegeven dat mijn houding een veel positievere ondertoon heeft gekregen wanneer ik uitgerust en energiek ben.

 • Esmee 89

  Ik neem 200 mg Modafinil een keer per dag alleen tijdens de werkuren. Anders kan ik me niet concentreren. Enkele bijwerkingen, maar niets al te alarmerend.

 • Jurre

  Modafinil is erg nuttig geweest voor mijn vermoeidheid, vooral overdag. Het boost mijn energie en maakt me een beetje te spraakzaam. Later voel ik me echter gespannen, en het spant de spieren in mijn rug rond mijn linkerschouder.

 • Maria

  Ik heb een uitgebreide lijst van gezondheidsgerelateerde problemen, helaas. Ik functioneer nauwelijks op het werk en kan geen boodschappen doen in huis omdat ik me altijd uitgeput voel. Het begon allemaal met een ongeluk op een stoep bij een kruispunt., het is jaren revalideren geweest, maar mijn lichaam zal nooit meer hetzelfde zijn. En mijn geest schreeuwt van afschuw elke keer als ik een te hard rijdende auto een oversteekplaats zie naderen. Ik slaap slecht door mijn houding. Het is niet de pijn die me het meest stoort, maar de vreemde zenuwtrekjes van mijn been die ik niet kan wegstemmen. Ik begon Modafinil te gebruiken naast andere recepten die ik dagelijks neem, en gelukkig interfereert het met geen enkele andere medicatie. Het belangrijkste is dat het mijn slaapcyclus heeft verbeterd en mijn dagelijkse taken veel beter beheersbaar heeft gemaakt.

 • Jan Michelson

  Ik onderging therapie voor verschillende emotionele stoornissen, die allemaal hebben bijgedragen aan vermoeidheid door slaapgebrek. Ik kreeg Modafinil voor het eerst van mijn therapeut tijdens een proef die een week duurde. Ik voelde zeker een toename van mijn energieniveau, maar het verhoogde ook mijn hartslag. Dat baarde me veel zorgen, en ik kon weer niet slapen. Dat was een tijdje geleden, en ik neem Modafinil nu af en toe als supplement en alleen aan het begin van een dag.

 • Feline

  Ik heb eindelijk de oplossing gevonden voor de ergerlijke vermoeidheid waar ik al jaren last van heb! Ik heb veel middelen geprobeerd, die allemaal zouden leiden tot een soort verslaving en allerlei complicaties.

 • Ruben

  Ik heb geen bijwerkingen gezien, misschien behalve de hoge prijs. Modafinil helpt me slapen zonder me been te trillen. Eindelijk!

 • Alida Min

  Ik heb veel mislukte pogingen gehad met verschillende medicijnen en deze werkt echt.

 • Moos

  Ik lijd aan narcolepsie. Mijn slaapcyclus is volledig omgedraaid. Ik ben nutteloos tijdens de actieve uren en heb moeite om te slapen op de momenten van rust. Modafinil heeft een oppeppend effect dat al mijn verwachtingen overtreft, vreemd genoeg helpt het me ook om te kalmeren. Ik neem één pil aan het begin van de dag. Ik gebruik het door elkaar met een aantal natuurlijke remedies en lichaamsbeweging. Ik wil echt geen tolerantie voor deze stof opbouwen.

 • Puck

  Absoluut mijn leven veranderd. Veel beter dan Ritalin. Niet verslavend en geen bijwerkingen, althans in mijn geval.

 • DexMM

  Ongeveer 6 jaar geleden werd ik gediagnosticeerd met Multiple Sclerose. Ik gebruik Modafinil nu ongeveer 4 jaar. Daarvoor gebruikte ik verschillende recepten. Wat ik fijn vind aan Modafinil is dat ik er niet high van wordt, dus het heeft geen invloed op mijn slaap schema.

 • Cato_45

  Ik heb Modafinil genomen voor ADD en ook voor slaapapneu. Ik heb een verslaving aan Ritalin ontwikkeld, aangezien ik het bijna 5 jaar heb geslikt. Ik vind het erg fijn dat Modafinil geen verslaving veroorzaakt. In feite heb ik gemerkt dat ik geen drang heb om de dosering te verhogen.

 • Floris

  Ik nam Modafinil voor een maand, 200 mg per dag. Ik hou van de effecten ervan, maar het geeft me een vreemd gevoel dat ik op de een of andere manier een heel ander persoon ben. Het heeft me veel meer gepassioneerd gemaakt in alles wat ik doe, in gesprekken vooral en in relatie tot mijn familie. Het maakt me echter verdrietig dat ik niet zo kan zijn zonder medicijnen.

 • Bo99

  Hallo! Modafinil is onlangs toegevoegd aan mijn lijst van antidepressiva. Het geeft me inderdaad meer energie, maar ik hoopte dat het effectiever zou zijn bij angsten.

 • Mick

  Hey allemaal! Ik ben 33 jaar oud. Mijn gedachten raceten altijd zolang als ik me kan herinneren. En het laat me volledig uitgeput en erg moe achter te vroeg op de dag. Modafinil heeft mijn houding tegenover werk en het leven in het algemeen volledig omgedraaid. Het is als magie, ik voel me niet langer vastzitten of bang voor een normaal gesprek.

 • Petunia Smyers

  Ik voelde een onmiddellijke opluchting. Mijn werk is extreem vervelend. Vaak, zelfs een normale werkdag zonder overwerk zou nog steeds veranderen in een slepende nachtmerrie. Met de hulp van Modafinil ben ik in staat om de eeuwige wens om meteen te stoppen te weerstaan.

 • Oliver

  Ik heb tolerantie ontwikkeld voor verschillende recepten, voornamelijk voor Adderall, Het heeft niet hetzelfde effect op mij als voorheen, daarom besloot ik om over te schakelen op een ander recept. Mij werd Modafinil aangeraden. Helaas duurt het niet zo lang als ik had verwacht, maar het helpt me tenminste de dag door te komen.

 • Maeve

  Modafinil heeft me geholpen om een normaal leven te leiden zonder depressie. Ik neem het sinds ik 17 jaar oud was. In eerste instantie werd Modafinil voorgeschreven als een supplement voor angst en slaapstoornissen.

 • Barbara Libert

  Met modafinil heb ik verschillende terugvallen met drugs gehad. Sinds ik er jaren geleden mee begon, heb ik geen hunkering meer naar drugs en heb ik energie, EINDELIJK. Dit medicijn heeft mijn leven gered.

 • Abel

  Ik heb een behandelingsresistente depressie, waarvoor weinig heeft geholpen. Ik heb natuurgeneeskundige, homeopathische en psychiatrische behandelingsmethoden geprobeerd. Ik ben ook al jaren in therapie. Hoewel de antidepressiva die ik slik een marginaal effect op me hebben, heeft niets zo goed geholpen als modifinil.

 • Karen Kiser

  Ik ben een verpleegster. Ik gaf toe en begon Provigil te nemen omdat ik mijn klanten niet veilig kon overbrengen voor afspraken. Ik kon NIET wakker blijven achter het stuur van een auto of elke keer dat ik stilzat. Modafinil heeft mijn leven veranderd! Het werkt nog steeds en geen bijwerkingen!

 • Ties

  Ik heb een vreselijke terugval in ME/CVS gehad, waarvan we denken dat die het gevolg was van een CMV-infectie. Ik kon nauwelijks functioneren op het werk door vermoeidheid en hersenmist. De dokter stemde er uiteindelijk mee in om modafinil voor te schrijven, 100 mg 's morgens en 100 mg 's middags. Deze medicatie heeft wonderen voor mij gedaan.

 • Hannah

  Ik kan het niet geloven. Het is precies zoals iedereen zegt dat het is! Ik reageer nooit zo goed op medicijnen. Na 2 dagen voel ik me als een ander mens.

 • Stijn

  Het helpt echt tegen mijn uitputting door MS. Je moet de juiste dosering vinden die voor jou werkt; ik ontdekte dat 50mg Modafinal me de hele dag in beweging houdt en taken volbrengt-zeer productief.

 • Noa

  Ik nam de eerste pil vanmorgen. Dit is de eerste keer in jaren dat ik niet in slaap viel in de kerk! Ik kan niet wachten om maandagochtend naar school te gaan en te zien of ik slaperig word en in slaap dommel in de klas.

 • Jens

  Ik kan de gewenste effecten van Modafinil bereiken die ik nodig had. Het is niet voor dagelijks gebruik, maar in de juiste dosering heeft het mijn symptomen van ontwenning, depressie en angst verlicht.

 • Hailey

  Ik ben 5 dagen geleden begonnen met modafinil. Het is geweldig. Het werkt echt voor mij!

 • Otis

  Ik neem deze medicatie voor M.S. vermoeidheid. Godzijdank iets dat werkt zonder bijwerkingen.

 • Fenna

  Het is mijn eerste dag op dit medicijn, maar man, ik voel me raar omdat ik nog nooit zo wakker ben geweest. Op dit moment is het ongeveer 14:30 uur centrale tijd en mijn bed zou me moeten roepen en ik voel me goed. Ik heb zin om te gaan hardlopen.

 • David

  Als ik wakker word, helpt het me om gemotiveerd te raken om uit bed te komen en me klaar te maken voor de activiteiten van de dag. Het duurt het grootste deel van de dag voor mij.

 • Julie

  Modafinil heeft mijn leven ten goede veranderd. Voordat ik begon met Modafinil had ik verschillende terugvallen met drugs. Sinds ik er jaren geleden mee begon, heb ik geen hunkering meer naar drugs en ik heb energie, EINDELIJK. Dit medicijn heeft mijn leven gered.

 • Martinus Croes

  Ik begon deze medicatie ongeveer een jaar geleden te nemen en ik neem nu elke dag 1 pil. Er is mij verteld dat ik narcolepsie heb en dit is de enige medicatie die voor mij heeft gewerkt.

 • Roos

  Dit is het beste medicijn dat ik ooit voorgeschreven heb gekregen, ik ben de hele tijd volledig wakker. Ik heb nooit moeite gehad met slapen. Ik werk in een elektriciteitscentrale, het enige wat ik merk, is dat mijn collega's me soms mijden, verder is het geweldig.

 • Joep

  Ik lijd al 20 jaar aan depressie. Ik heb elk antidepressivum op de markt geprobeerd en niets werkte totdat ik Modafinil voorgeschreven kreeg. Het heeft mijn leven veranderd. Ik kan nu functioneren en 's morgens uit bed komen. Ik ben vrij van depressie en wou dat ik eerder van dit medicijn had geweten.

 • Katja Weider

  Dit is het beste medicijn voor energie dat ik ooit heb genomen! Ik krijg 6-8 uur slaap als ik slaap. Dan sta ik op en neem mijn ochtend provigal en ik kan me eindelijk concentreren op werk voor minstens 2 uur aan een stuk.. Ik heb ADD/ en depressie het helpt met beide. Dit medicijn is het beste :)

 • Vince

  Ik ben onlangs begonnen met het nemen van Modafinil en over het algemeen is het geweldig geweest. Ik heb slaapapneu en ik ben altijd uitgeput. Het werkt goed als je je op iets moet concentreren, maar multitasken kan moeilijk zijn.

 • Heidi Sack

  Ik heb andere opties geprobeerd zoals Wellbutrin, RITALIN maar met onregelmatige resultaten, je zou modafinil moeten proberen en je zou verbaasd zijn.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening: