Generieke Propecia
4.89 / 26

Generieke Propecia

4.89 / 26

Generische Propecia om u een volle kop met haar te bezorgen. Bestel nu Propecia finestaride online!

Degenen die te maken hebben met haarverlies kennen de angst bij het kammen van het haar. Een kam vol haar en een teruglopende haarlijn. Er is nu echter een betrouwbare en effectieve oplossing voor uw probleem. Generische Propecia is de betrouwbare oplossing voor uw haarverlies.

Het verlies van meer haar kan vermeden worden door het gebruik van Propecia met daarin de werkzame stof Finasterid. Het goede nieuws is dat medisch onderzoek inderdaad de effectieve werking van de stof heeft aangetoond. Het slechte nieuws is dat het alleen voor mannen werkt. Het medicijn controleert namelijk het mannelijke hormonale testosterongehalte en is daarom totaal ongeschikt voor vrouwen.

Met slechts 1 pil per dag kunnen mannen hun haarverlies onder controle krijgen. Na een periode van 3 tot zes maanden zult u al het verschil kunnen zien. Wacht niet te lang, maar begin vandaag nog!

Generieke Propecia

Belangrijke informatie en bijwerkingen van Generieke Propecia

Werkzame bestanddeel

Finasteride

Dosering

Generieke Propecia is beschikbaar in een dosering van 1 mg.

Toepassing

Neem een pil van de Generieke Propecia per dag.

Effecten

Het werkzame bestanddeel Finaseride intervenieert met het metabolisme van het mannelijk geslachtshormoon testosteron, en daarom is het uitsluitend geschikt voor mannen. Met erfelijke haaruitval veroorzaakt de werkzame stof testosteron wat in de zogenaamde haarfollikels blijft. Dit betekent dat erfelijke haaruitval zal worden gestopt. De haarzakjes die al dood zijn worden niet hersteld, maar getroffen follikels kunnen worden gered en een lichte haarverdichting kan worden bereikt. Generieke Propecia kan haaruitval voorkomen zolang de haarfollikels nog niet zijn aangetast.

Contra-indicaties

Voor Generieke Propecia, in vergelijking met soortgelijke producten, zijn er minder contra-indicaties. Te wijten aan de manier waarop het werkt, kan de behandeling alleen worden gebruikt door mannen die hun haar verlies willen stoppen. Onder geen beding mogen vrouwen of kinderen deze behandeling nemen.

Bijwerkingen

Bij een lage dosering, zullen bij Generieke Propecia zeer zelden bijwerkingen voorkomen. Na het stoppen van het nemen van de medicatie, zullen de bijwerkingen meestal weer verdwijnen. Het niveau van lage dosering heeft geen invloed op de effectiviteit van de medicatie.

De bijwerkingen van Generieke Propecia kunnen zijn:

 • Incidenteel verlies van libido;
 • Tijdelijke erectiele disfuncties;
 • Tijdelijke vergroting van de grootte van de borsten.

Interacties

Er zijn geen interacties bekend.

Speciale Opmerkingen

Helaas werkt het actieve ingrediënt Finasteride alleen zolang het aan het lichaam wordt geleverd. Door met de behandeling te stoppen, zal de haaruitval progressie wederom voortzetten.

 • Janne22

  Ik gebruik dit nu een aantal maanden. Begon lichte resultaten te zien na 60 dagen, betere resultaten na 90 dagen en sindsdien een constante groei. Ik heb voor deze geen andere haarsupplementen geprobeerd, dus ik heb niets om het mee te vergelijken, maar het werkt zeker voor mij, dus het is niet nodig om iets anders te proberen.

 • Pien69

  Moeilijk te geloven, maar het stopte mijn haarverlies binnen een maand voor 100%. Als je dunner wordt, haal dit dan zo snel mogelijk.

 • Tobias

  Ik ben zo blij!!! Dit product heeft mijn haar hersteld met zijn magische formule! Ik heb haar op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had! Zoals mijn voorhoofd! En mijn wijsvinger! (Alleen de linker)

 • Yemke

  Vol spanning wachten op geweldige resultaten.

 • Octaaf

  Ik gebruik dit product voor haargroei en dikte. Ik ben net begonnen met het product en heb een voorraad van 30 dagen. Ik wil doorgaan met het product omdat ik positieve veranderingen in de dikte begin te zien.

 • Marc

  Het product kwam zoals beloofd. Ik kon meteen aan mijn haarreis beginnen.

 • Sem

  Ik gebruik dit product nu drie maanden. Ik kan eerlijk zeggen dat ik resultaat heb gezien. Mijn haar is dikker en fall-out bestaat uit de natuurlijke hoeveelheid van minder dan 100 per dag, veel minder eigenlijk. Onthoud dat haarzakjes langzaam groeien, verwacht geen wonder, maar bij dagelijks gebruik zal het helpen.

 • Bruno

  Mijn haaruitval is volledig gestopt en ik heb zelfs wat haar teruggekregen op de kruin van mijn hoofd. Bij iedereen aan wie ik het middel heb aangeraden, is de haaruitval gestopt. Ik ben een complete cynicus en beschouw dit als een wondermiddel. Als je het eenmaal begint te nemen (en als je het de rest van je leven blijft nemen - hé, dat is wetenschap, man) zul je vanaf dat moment al het haar behouden dat je hebt.

 • Kaspar

  Ik heb veel producten voor haargroei gebruikt, aangezien ik een 38-jarige man ben met dunner wordend haar. Ik ben tot nu toe tevreden met propecia, hoewel ik nog maar een paar dagen heb gezien dat er minder haar uitvalt. Ik zal opnieuw bestellen en mijn voortgang bijwerken.

 • Giel

  Ik heb een verdikking van mijn haar opgemerkt sinds ik dit gebruik.

 • Faas76

  Ik gebruik het nu twee weken en ik merk nu al dat mijn haar er door groeit.

 • Jordanus

  Ik gebruik dit product nu ongeveer een maand en zie geen haren meer in de gootsteen. Ik heb het gevoel dat dit product werkt en bij continu gebruik zullen de resultaten duidelijk zijn. Ik raad dit product aan als je het haar dat je nu hebt wilt behouden en voor de hergroei van nieuw haar.

 • Reinard

  Geweldig product !!

 • Amand

  Gebruik dit al 3 maanden en je kunt echt het verschil in dikte en groei zien. Dit spul werkt echt!

 • Sara

  Ik draag hairextensions omdat mijn haar zo dun is. Normaal laat ik ze elke 5-6 weken opnieuw doen. Na 2 weken merkte ik dat mijn haar is gegroeid, SNEL! De hairextensions gaan eraf vanwege de nieuwe haargroei. Ik zal binnenkort een foto volgen

 • Aaron

  Na een paar weken begon ik te merken dat mijn haar groeide waar ik weinig kaalheid had.

 • Jesper, 41

  Het werkt gasten probeer het! Blijf het gebruiken omdat het het waard is. Propecia is een droom die uitkomt.

 • Daan, 47

  Geweldig product, zoals geadverteerd.

 • Harry

  Het haar verlies stopte in 2 weken, Ik ben bijna zeker dat ik weer groei heb op de plaatsen waar ik het ben kwijtgeraakt. Het effect was zeer snel zichtbaar en ik zie geen bij effecten tot op heden

 • Oliver A.

  Ik zag dat propecia het haar verlies tegenwerkte, meer het deed niet veel tegen het haar wat ik al verloren had. Ik gebruik het nu 3 jaar en heb geen verlies en mijn haar is zelfs dikker dan ooit.

 • Xavi

  Haar groei, heb ongeveer 50% van mijn verloren haar terug. Ik heb het serieus gebruikt en blijf het ook gebruiken.

 • Otto, 43

  God zij dank voor propecia!!!

 • Adam, 39

  Het heeft effectief het haar verlies verminderd. Mijn kapper voor 15 jaar zei dat het niet veranderd. Ik merkt een beetje verlies over de jaren, maar ik heb nog steeds veel haar waar ik anders kaal zal zijn.

 • Tom, 47

  Haar groeit terug op kruin.

 • Max

  Na een maand Propecia te hebben gebruikt, heb ik gemerkt dat er minder haar uitvalt na het douchen. Nu in mijn vierde maand van gebruik, is er een merkbaar verschil met de dikte van mijn haar en ook wat groei.

 • Emma, 40

  Recent ben ik mijn haar gaan verliezen. Mijn dokter schreef me dit medicijn voor. Na een maand het te hebben gebruikt, is mijn haar gestopt met uitvallen. Tot op heden ben ik het medicijn blijven gebruiken zonder bij effecten. Dit medicijn is geweldig.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening: