Tadalista Super Active (Tadalafil)
4.91 / 31

Tadalista Super Active (Tadalafil)

4.91 / 31

Tadalista Super Active is een geneesmiddel op basis van tadalafil dat verkrijgbaar is in de vorm van gelatinecapsules. Het heeft een werkingsduur van 36 uur en wordt, in tegenstelling tot standaardtabletten, snel geabsorbeerd in het spijsverteringskanaal.

In de regel beginnen Tadalista super active capsules 10-15 minuten sneller te werken dan gewone tabletten. U hoeft dus niet te wachten tot u met geslachtsgemeenschap kunt beginnen.

Tadalista Super Active

Geneesmiddel Info

 • Merknaam: Tadalista Super Active;
 • Actief bestanddeel: Tadalafil;
 • Fabrikant: Fortune Health Care.

Geneesmiddel Tadalafil

Tadalafil heeft een vaatverwijdende werking op de bloedvaten van de penis. De stof helpt de bloedtoevoer naar de penis meerdere malen te verhogen, waardoor een erectie wordt gestimuleerd.

Binnen 15 minuten na inname van de pil zijn de spelonklichamen gevuld met bloed, nemen ze toe in lengte en volume, worden ze harder en kunt u beginnen met geslachtsgemeenschap.

Elke Tadalista Super Active-pil werkt tot 36 uur. Dit betekent natuurlijk niet dat u anderhalve dag lang een permanente erectie zult hebben. Tadalafil stimuleert een erectie alleen tijdens de seksuele opwinding, waardoor de natuurlijkheid van de fysiologische processen behouden blijft. Wanneer u het nodig heeft, activeert dit geneesmiddel het erectiemechanisme, en kunt u geslachtsgemeenschap hebben.

Bij afwezigheid van seksuele stimulatie zal de penis niet in een erecte toestand komen. Een onvrijwillige erectie is dus bijna onmogelijk.

Indicaties voor gebruik

U kunt Tadalista Super Active gebruiken als u een verminderde werking van het erectiemechanisme heeft:

 • Afwezigheid van erectie tijdens seksuele opwinding;
 • Onvoldoende sterke erectie tijdens de geslachtsgemeenschap;
 • Frequente ontspanning van de penis tijdens de geslachtsgemeenschap en verlies van de erectie.

Tadalafil is werkzaam bij bijna alle vormen van ED: vasculaire, organische, psychogene, neurologische, medicamenteuze en gemengde ED.

Behandelingsschema's en doseringen

 • Elke capsule Tadalista Super Active bevat 20 mg van de werkzame stof Tadalafil.
 • De dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 20 mg.
 • Neem Tadalista Super Active 20 mg per dag als u een ernstige erectiestoornis heeft of naar behoefte als de symptomen van een slechte erectie zeldzaam zijn.
 • Wanneer u capsules gedurende langere tijd inneemt, hoeft u de dosering of de frequentie van inname niet te verhogen.

Aanbevelingen voor gebruik

 • Neem Tadalista Super Active 20 mg capsules ten minste 20 minuten voor de geslachtsgemeenschap in met water.
 • Voedsel heeft geen invloed op de oplossnelheid in de maag. U kunt het middel dus ook na een maaltijd innemen.
 • Het maximale effect bereikt u 40 minuten na inname van Tadalafil, wanneer de werkzame stof zijn piekconcentratie in het bloed bereikt.

Gemiste dosis

U moet Tadalista Super Active niet elke dag innemen, dus u moet geen bepaald behandelingsschema volgen.

Voorzorgsmaatregelen

Sommige mannen kunnen Tadalista Super Active beter niet gebruiken, namelijk mannen met:

 • Hartfalen;
 • Een recent myocardinfarct of beroerte;
 • Hart ischemie;
 • Ernstige vorm van aritmie;
 • Glaucoom.

Mannen met misvormde penissen moeten extra voorzichtig zijn. Een harde erectie kan pijn en/of weefselschade veroorzaken op de plaats van de misvorming. Let hierop en raadpleeg beter uw arts als u een misvorming van de penis heeft.

Gebruik van Tadalista Super Active tijdens de zwangerschap

Vrouwen mogen geen geneesmiddelen op basis van Tadalafil gebruiken voor erectiestoornissen. Ondanks de hoge farmacologische veiligheid van de pillen, zijn er geen studies die de veiligheid ervan voor vrouwen bevestigen. Om bijwerkingen te voorkomen, is het dus beter om het middel niet te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen

U kunt bijwerkingen krijgen, zoals hoofdpijn, verstopte neus, roodheid van de nek en een gevoel van warmte. In dat geval moet u de dagelijkse dosis of de frequentie van de inname van Tadalista Super Active verminderen.

Meestal zijn deze bijwerkingen mild en veroorzaken ze geen ongemak. Slechts in zeldzame gevallen kunt u last krijgen van een allergische reactie, verlaagde bloeddruk of tachycardie. In dat geval moet u stoppen met het innemen van Tadalista Super Active en een arts raadplegen.

Tadalafil: wisselwerking met andere geneesmiddelen

Er zijn enkele geneesmiddelen die u beter niet tegelijk met Tadalafil kunt innemen:

 • Geneesmiddelen die nitraten bevatten (vaak gebruikt om hart- en vaatziekten te behandelen);
 • Indinavir en antivirale middelen die worden gebruikt voor de behandeling van HIV;
 • Ketoconazol, Erytromycine;
 • Geneesmiddelen die de productie van stikstofmonoxide stimuleren

Het is klinisch bewezen dat Tadalafil geen wisselwerking heeft met ethanol. In kleine doses kunt u dus alcohol drinken met Tadalista Super Active. Maar sterke alcoholintoxicatie kan de werking van de pillen toch verstoren.

Opslag

Donker bewaren bij een temperatuur van maximaal 25ºC.

Tadalista Super Active kopen zonder recept in Europa

Tadalista Super Active online kopen is heel eenvoudig en gemakkelijk.

Om een bestelling te plaatsen, moet u eerst het aantal pillen kiezen. Hoe meer pillen u in één keer koopt, hoe groter de korting.

Onze winkel van originele geneesmiddelen voor ED biedt gunstige voorwaarden voor zowel groothandelaars als vaste klanten.

Het kost u niet meer dan 5 minuten om Tadalista Super Active online te kopen. Uw bestelinformatie zal naar uw e-mail worden verzonden. De levering van Tadalista Super Active online wordt uitgevoerd door koeriersdiensten in heel Europa.

Wij garanderen u ED-medicijnen van hoge kwaliteit en professioneel advies van een medisch specialist indien nodig.

 • Paul

  Ik beveel dit geneesmiddel aan omdat ik het al 2 jaar met succes gebruik. Mijn erectie is eindelijk sterk en stabiel geworden. Ik heb geen last van bijwerkingen, hoewel ik vroeger direct na een half uur na de seks hoofdpijn had.

 • Alan Crook

  Tadalista Super Active heeft van mij weer een gelukkig mens gemaakt. Ik weet hoeveel potentie stimulerende middelen van dure merken kosten. Toen ik me realiseerde dat mijn erectiestoornis aan het voortschrijden was, bereidde ik me voor op het feit dat ik zonder geld OF zonder seks zou komen te zitten. Tadalista Super Active hielp me geld te besparen, maar niet om seks op te geven.

 • Harvie

  Dit geneesmiddel gaf mij en mijn vrouw een ticket naar een tijd toen we 30 jaar oud waren.

 • Mitchell Donovan

  Ik hou van dit geneesmiddel omdat het mij een stabiele erectie geeft voor de hele nacht.

 • Charlie Kross

  Het eerste medicijn in mijn ervaring dat zo'n GIGANTISCH resultaat garandeert. Ik hou echt van de dosering. Ik kan Tadalista Super Active dag na dag de hele week gebruiken. De gezondheid wordt er niet zwakker van.

 • Oliver

  Tadalista Super Active is het meest geschikte medicijn voor mij. Vroeger had ik pijn in mijn nieren en hart na het gebruik van potentieverhogende middelen. Nu is het voor mij voldoende om één Tadalista tablet van 20 mg te slikken en ik zal de hele nacht een goede erectie hebben. Ik ben 71 jaar oud en dit medicijn is perfect voor mij.

 • Lawton

  Dit geneesmiddel is de tijd en het geld waard dat ik eraan heb besteed. Bijwerkingen storen me niet. Het medicijn werkt 30 uur. Eén pil is genoeg voor mij voor het hele weekend.

 • Gary

  Ik heb een gedeeltelijk verlies van erectiele functie. Maar het is niet genoeg om van seks te genieten. Dankzij Tadalista Super Active kan ik 100% van de kwaliteiten terugkrijgen die mijn penis nodig heeft voor seks.

 • Nathan

  Een van die medicijnen die elke man na 60 jaar moet hebben.

 • Clifford Vein

  Dit geneesmiddel hielp me om te gaan met stress, omdat ik de laatste jaren het plezier van seks niet meer volledig kon voelen. Ik had een trage kortstondige erectie. Nu, dankzij Tadalista Super Active, heb ik een super harde penis en mijn vrouw is blij met mij.

 • Emmet

  Meerdere Tadalista Super Active pillen zitten altijd in mijn jaszak. De pillen geven me echt plezier en ik hoef het niet te bekopen met hoofdpijn of een hartstilstand. Magie, niet alleen medicijn!

 • Duncan

  Tadalista Super Active is een echte bom! Mijn penis begon me eindelijk te gehoorzamen. Ik kan nu een erectie krijgen precies wanneer ik die nodig heb. De erectie behoudt zijn stevigheid gedurende de hele seksuele daad. Ik hou van dit geneesmiddel vanwege zijn stabiliteit.

 • Jamie Cook

  Ik ben al lange tijd op zoek naar een geneesmiddel voor de behandeling van impotentie en koos voor Tadalista Super Active. Dit geneesmiddel is goedkoper dan veel concurrerende merken. Het effect van één kleine tablet van 20 mg bevalt me echter goed. De erectie houdt lang aan en ik voel geen bijwerkingen.

 • Jason

  Ik gebruik dit medicijn nu al 6 maanden en voel me geweldig. Tadalista Super Active is in staat om mij op elk moment van de dag weer een erectie te geven. Ik kan 's avonds één pil innemen en na de geslachtsgemeenschap in slaap vallen. Dan kan ik na 5-6 uur wakker worden en weer geslachtsgemeenschap hebben. Ik heb elke keer een perfecte erectie.

 • Dan Oliver

  Erectiestoornissen zijn verontrustend! Ik ben erg blij dat ik Tadalista Super Active gebruik. Dit geneesmiddel heeft me geholpen om geen stress meer te voelen omdat ik zo oud ben geworden.

 • Paul Morris

  Tadalista Super Active is geschikt voor mensen zoals ik. Ik kan geen grote doses nemen, mijn hoofd gaat dan veel pijn doen. Een dosis van 20 mg is perfect voor mij. Ik beveel dit middel aan al mijn vrienden aan.

 • Woody

  Ik ben dol op dit middel omdat ik geen pijn meer heb tijdens de seks. Mijn erectie is precies geworden wat het was voordat ik impotent werd. Nu kan ik het medicijn innemen en hoef ik niet bang te zijn dat mijn penis zal barsten van het overtollige bloed.

 • Niel Morton

  Ik ben verbaasd!!! Zijn deze tabletten echt maar 20 mg van de werkzame stof? Het voelt alsof ik een "atoommedicijn" heb genomen. De erectie is super hard. En het werd natuurlijk. Dat wil zeggen, mijn penis wordt hard als ik opgewonden raak. Na de seks, wordt hij weer zacht. Er zijn niet meer van die lange erecties die zelfs na het klaarkomen aanhielden.

 • Adam Sonner

  Ik gebruik dit geneesmiddel omdat ik tadalafil (de basis van Tadalista Super Active tabletten) lekker vind. Het effect houdt zeer lang aan (tot 2 dagen). Bovendien kan ik 30 uur na inname van de pil dezelfde erectie krijgen als 1 uur na inname van 20 mg Tadalista.

 • Dareen Bailey

  Pillen die me mijn jeugd, kracht en plezier hebben teruggegeven. Absoluut het geld waard. Tadalista Super Active heeft een veel beter effect op het lichaam dan andere populaire merken. Ik heb maagproblemen, dus het kiezen van medicijnen voor mij is een serieuze taak. Tadalista Super Active is het eerste medicijn tegen erectiestoornissen dat bij mij geen misselijkheid, diarree en andere problemen veroorzaakt.

 • Steve Mitchell

  Ik gebruik Tadalista Super Active nu al enkele maanden. Soms neem ik deze pillen elke dag. Dankzij het feit dat de werking van één tabletje 30 uur lang effect heeft, ben ik erin geslaagd om de indruk te wekken dat ik helemaal geen erectiestoornis heb en heb gehad. Dit geneesmiddel is echt de moeite waard om te kiezen voor degenen die net beginnen te lijden aan erectiestoornissen.

 • Nick Bennot

  Tadalista Super Active heeft me beter geholpen om erectiestoornissen te overwinnen dan andere medicijnen. Het is het enige medicijn dat helpt mijn penis sterk te maken en een goede werking heeft op de prostaatklier (de mijne is vergroot). En dat allemaal dankzij een tablet van 20 mg.

 • Luke Farrow

  Dit medicijn doet echt wonderen. Ik neem sinds 3 weken Tadalista 20 mg tabletten. Ik heb in lange tijd niet zo'n sterke erectie gehad. Ik kan 5 seksuele handelingen hebben gedurende de dag en elke erectie is 100% wat ik nodig heb.

 • Jastin

  Met Tadalista Super Active kan ik nu mijn seksuele activiteit op de meest intense manier organiseren. Ik ben niet van plan om oud te worden. Het medicijn helpt me om jong te zijn en mijn vriendin te bewijzen dat ik tot veel in staat ben.

 • William

  Super stevige erectie voor een super lange tijd. Alles wat met Tadalista te maken heeft is echt super. Ik ben heel blij dat ik de aanbevelingen van mijn arts heb opgevolgd en dit geneesmiddel heb gekocht.

 • James

  Mijn favoriete medicijn in de afgelopen anderhalf jaar. Ik hou ervan hoe het mijn lichaam en psychologie beïnvloedt. Andere generieke middelen gaven niet zo'n zelfverzekerd resultaat. Met Tadalista Super Active kan ik er zeker van zijn dat de erectie lang zal aanhouden en niet plotseling zal stoppen.

 • Callon

  Tadalista is geweldig voor mij, omdat ik vroeger problemen had met hart- en vaatziekten. Eén tablet van 20 mg geeft me een perfect gevoel. Mijn hart werkt goed, er zijn geen problemen met mijn longen. En natuurlijk heb ik weer een geweldige erectie!!!

 • David Sonwen

  Tadalista is een geneesmiddel voor ED dat me hielp de stress te vergeten die ik vroeger tijdens de seks ervaarde. Nu heb ik een stenen penis en kan ik mijn vriendin op elke date verrassen.

 • Brendon

  Met Tadalista 20 mg kan ik mijn penis weer zo sterk als metaal maken in slechts 30 minuten. Ik hou van dit geneesmiddel omdat slechts 20 mg van de pil een erectie gedurende 2 dagen garandeert. Met andere originele geneesmiddelen of generieke geneesmiddelen had ik niet zo'n langdurig effect.

 • Mike

  Tadalista Super Active is het beste geneesmiddel om de potentie te herstellen. Ik neem 3 keer per week 20 mg van deze pillen. Er zijn perioden dat ik 3-4 weken lang elke dag 20 mg neem. Zo'n intensieve inname is niet schadelijk voor mijn lichaam. Ik voel me de volgende dag geweldig tijdens het joggen of het maken van mijn sportschool uren.

 • Martin

  Erectiestoornissen zijn voor mij een echte ramp geworden. In het begin van de jaren 2000 was het moeilijk om een goed ED medicijn te vinden. Meestal was het riskant om onbekende merken te gebruiken omdat de meeste van hen ernstige bijwerkingen uitlokten. Vandaag gebruik ik Tadalista Super Active en kan ik plezier voelen tijdens de seks zonder me zorgen te maken dat mijn welzijn na verloop van tijd zou kunnen verslechteren.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening: