Generieke Xenical
4.89 / 18

Generieke Xenical

4.89 / 18

Xenical (Orlistat) is een geneesmiddel met de actieve component orlistat dat is ontworpen om gewicht te verminderen, die blokkeert ongeveer 33% van de vet die het lichaam binnengaan na het eten. Dit mechanisme van het blokkeren van vetten zorgt ervoor dat het lichaam op een veilige manier zijn gewicht vermindert.

Het geneesmiddel heeft geen systemisch effect op het lichaam, heeft geen invloed op de lever, de hersenen en andere organen, komt niet in het lichaam op en wordt onveranderd uitgescheiden.

In tegenstelling tot andere pillen heeft de Xenical nauwgezet klinisch onderzoek ondergaan en is goedgekeurd door de FDA (Drug Administration).

Generieke Xenical

Werkingsmechanisme:

Generische Xenical is zeer eenvoudig in werking: het is gericht op de spijsvertering en het blokkeren van ongeveer een derde van het vet geabsorbeerd met voedsel door het lichaam. Dit systeem biedt een effectief gewichtsverlies met zichtbare resultaten na de eerste 2 weken.

De effectiviteit van het geneesmiddel:

Enzymen in het spijsverteringskanaal genoemd lipase, helpen om vetten te verteren (of vernietigen). Bij het nemen van voedsel bindt het geneesmiddel Xenical (Orlistat) aan het lipase, waardoor het effect ervan wordt belemmerd. Door deze enzymen te blokkeren helpt het geneesmiddel generieke Xenical tot het verlies van 20% lichaamsgewicht per kuur.

Voordelen:

 • Genenik Xenical blokkeert ongeveer 33% van de vetten die worden opgenomen tijdens het eten en stoppen van hun absorptie in het lichaam;
 • Orlistat is goedgekeurd door de FDA sinds 1999. Het geneesmiddel wordt gebruikt door miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld;
 • Het therapeutische effect van het geneesmiddel wordt waargenomen na 1-2 dagen vanaf het begin van de behandeling;
 • De activiteit van de lipasen van het maag-darmkanaal wordt volledig herstelt na 2 dagen na het stoppen van het geneesmiddel;
 • In vergelijking met andere geneesmiddelen, generieke Xenical heeft minimale bijwerkingen.

Toepassingswijze:

"Xenical" wordt 1 capsule 1-3 maal per dag voorgeschreven tijdens elke hoofdmaaltijd of uiterlijk een uur na een maaltijd. Neem niet meer dan 1 capsule van het geneesmiddel per keer (of meer dan 3 capsules per dag), omdat dit niet tot verhoogde werkzaamheid leidt maar verhoogt de kans op bijwerkingen.

Xenical is geschikt voor langdurig gebruik, om het therapeutische effect te verbeteren, moet de inname van het geneesmiddel combineren met een gematigd calorie gebalanceerd dieet.

Speciale instructies:

Het is toegestaan gelijktijdige inname van ``Xenical`` met een orale anticonceptiva, statines, hartglycosiden, fibraten, warfarine, alcohol.

Het geneesmiddel vermindert de absorptie van vetoplosbare vitamines in de darm, zodat multivitaminen niet eerder dan 2 uur na het nemen van "Xenical" (bij voorkeur voordat u naar bed gaat) moeten worden genomen.

Het is niet aan te bevelen gelijktijdige inname van Xenical met acarbose in verband met afwezigheid van bevestigde gegevens over de interactie van deze geneesmiddelen. Combineer het geneesmiddel niet met voorgeschreven antiepileptische geneesmiddelen (er zijn gevallen van aanvallen).

Bij het voorschrijven van "Xenical" voor gewichtsverlies bij patiënten met suikerziektes moet de bloedsuiker zorgvuldig worden gecontroleerd omdat een vermindering van de dosis hypoglycemische geneesmiddelen nodig kan zijn.

Bijwerkingen:

Net als andere geneesmiddelen, generieke Xenical kan bijwerkingen veroorzaken. Houd u er rekening mee dat als u na het begin van behandeling met Xenical bijwerkingen ervaart, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. De incidentie van bijwerkingen neemt toe met frequente gebruik van vetvoeding. Het optreden van deze bijwerkingen wordt meestal waargenomen bij aanvang van de behandeling en gestaakt binnen 1-3 maanden na het begin van de toepassing van ``Xenical``.

Hieronder zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het geneesmiddel:

 • Vettige ontlasting;
 • Frequente ontlasting;
 • Oranje of bruine vloeistof in de ontlasting.

Deze veranderingen worden veroorzaakt door het natuurlijke effect van het blokkeren van vetten. Zij bewijzen dat het geneesmiddel Xenical (Orlistat) werkt. Ze komen meestal vroeg in de behandeling, met name na maaltijden met een hoog gehalte aan vetten.

Alle van de bovengenoemde symptomen zijn van tijdelijke aard, zodra u doorgaat met de behandeling met het geneesmiddel Xenical (Orlistat), de symptomen zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Wijze van bewaren:

Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur (15-30 °C), bescherm tegen vocht en licht. Buiten bereik van kinderen houden.

 • Elizabeth

  Gebruikt door echtgenoot voor een beetje extra energie. Helpt hem tijdens een lange werkdag.

 • Alert

  Geweldig product.

 • Brigit6

  Je wordt er een beetje nerveus van, afhankelijk van hoe kort voor de maaltijd je het inneemt, dus ik neem er gewoon een in de ochtend en een na de lunch, ik val niet snel af, maar ik val wel af.

 • Eugenius

  Geweldig product! Heeft me geweldige energie- en eetlustbeheersing gegeven ... Bereikte mijn doel voor gewichtsverlies in 6 weken!

 • Lousia

  Goede prijs, goed product. werkt prima als een aan weer uit weer supplement.

 • Justus

  Ik gebruik het om af te vallen. Ik heb ook het gevoel dat het helpt om het vol te houden. Mijn gedachten recht.

 • Sebastian

  Precies wat wordt geadverteerd. Grote waarde.

 • Nine

  Moeilijk te boeten. Echtgenoot wil dat ze op gewicht blijven. Helpt hem ook met energie

 • Isac

  Beste deal!! Snelle verzending en verse producten!! Zal zeker opnieuw bestellen!! Bedankt!!

 • Lennart

  Eerlijk gezegd maak ik me bezweet! Als ik er 2 neem, voel ik het nog meer. Ik verloor ongeveer 10 pond de eerste maand, maar dat is alles. Zelfs als ik meer neem, verlies ik nog steeds niet. Ik zou ze nog steeds aanraden.

 • Dion, 39

  Geweldig! Ik verloor (22lbs, should be kg) in drie maanden, verminderde het vet rond mijn lever en verlaagde mijn cholesterol enorm.

 • Grace32

  Ik heb genomen dit aan het innemen, maar er is weinig verandert aan mijn dieet. Ik adviseer deze methode niet, aangezien ik meermaals dringend naar het wc moest. Maar ik neem niet veel vetten op dankzij mijn dieet (wat binnenkort gaat veranderen!) Dus voorlopig is het een succes.

 • Lily

  Deze pillen zijn geweldig! Ik ben al 3 dagen op hen geweest en ik heb al 7 pond verloren. Mijn begingewicht was hoog - 18.5st: (Slechts 2 bijwerkingen voor mij, meer vaak dorst en een dringende reis naar de badkamer na de zalm.

 • Ruby

  Xenical hielp me enorm.

 • Linde, 43

  Ok, in het begin waren er geen bijeffecten, niks, tot ik instantnoedels had gegeten. Ik ren nu al drie dagen lang het toilet in en uit, waar ik letterlijk oranje olie produceer, het is ranzig. Ik eet nooit meer noedels zo lang ik leef, ik ben in een week 4 kilo afgevallen. Grove waarschuwing: Blijf van het vettige eten af, ik zeg dit uit ervaring

 • Mia F.

  Deze pil vind ik erg goed, ik neem er 3 per dag in, iets minder dan een maand geleden woog ik 266 lbs, tot nu toe ben ik 17 lbs kwijtgeraakt.

 • Hugo, 42

  Ben 8 kg kwijtgeraakt in 6 maanden tijd, het had meer kunnen zijn als ik gezonder had gegeten en meer lichaamsbeweging had gehad.

 • Britt, 36

  Ben 10 pond kwijtgeraakt.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening: